Как выбрать L-карнитин? Жидкий Л-карнитин, ацетил эль-карнитин в капсулах и таблетках: какой лучше?

Как выбрать L-карнитин? Жидкий Л-карнитин, ацетил эль-карнитин в капсулах и таблетках: какой лучше?

13.10.2021

А саме — у капсулах, порошку, в ампулах та бутильованому вигляді.

Який L-карнітин найефективніший? І чому таблетований L-карнітин, рідкий левокарнітин та L-карнітин у капсулах користуються особливою популярністю серед споживачів? Про це та багато іншого ви дізнаєтеся з нашого огляду.
L-карнітин рідкий: як вибрати?

Ацетил L-карнітин – потужний каталізатор ліпідного обміну. Найбільш затребуваний рідкий L-карнітин в ампулах та L-карнітин сироп. На відміну від концентратів рідкий ель-карнітин не вимагає додаткового приготування. А головне – чудово засвоюється організмом. Ампула левокарнітину вміщується в будь-якій сумці та портмоне. Тому все, що необхідно для прийому препарату, – відкрити ампулу та випити її вміст.

Ще один "хіт продажів" - бутильований ель-карнітин. Як правило, він випускається у пляшках по 0,5 л. За структурою левокарнітин є приготованим концентратом. Для людей, які знають ціну часу, рідкий L-карнітін - оптимальний варіант.

Ацетил L-карнітин у капсулах.

L-карнітин - безпечне вирішення проблем, пов'язаних із зайвою вагою. На відміну від багатьох жироспалювачів, Л-карнітин у капсулах повністю засвоюється організмом. У капсулах зазвичай випускається ацетил L-карнітин і просто ель-карнітин у чистому вигляді. Не має протипоказань, побічних ефектів та дає результат у комплексі з аеробними навантаженнями.

L-карнітин у таблетках

Доступний. Безпечний. Ефективний. Ці епітети повною мірою розкривають споживчі властивості таблетованого левокарнітину. L-карнітин у таблетках коштує на порядок дешевше, ніж у рідкій формі. Багато в чому через спрощений цикл виробництва. Очевидна економія має недоліки. Пігулки повільніше засвоюються організмом. Вони покращують жировий обмін, сприяють нормалізації апетиту. Це факт. Але порівняно з рідкими формами таблетки левокарнітину програють у часі.

Який Л-карнітин найкращий і який найефективніший? Вирішувати вам. Так чи інакше, ви не помилитеся з вибором. Оскільки у всіх випадках чинним компонентом жироспалювачів є левокарнітин. Потужний, а головне безпечний коректор метаболізму.

Також читайте статті про те, як приймати L-карнітин та що таке l-карнітин на нашому сайті.

© Атлет Маркет (www.AtletMarket.com.ua)

Матеріали цієї статті охороняються законом захисту авторських прав. Копіювання без вказівки активного посилання на сайт www.AtletMarket.com.ua та повідомлення автора ЗАБОРОНЕНО!