Пекельні знижки
Рекомендовані
Категорії
Блог

Спортивне харчування в Києві та Україні в інтернет-магазині АтлетМаркет

 

Спортивне харчування – це широка категорія продуктів, куди входять збалансовані біологічні добавки. Вони призначені для безлічі цілей: покращення спортивних результатів, підвищення силових показників, схуднення, швидкого та якісного набору маси, сушіння, підтримки здоров'я та покращення функціональностей імунної системи.

Спортхарч підходить для спортсменів-початківців та професіоналів у бодібілдингу, фітнесі та інших видах спорту. Існують як окремі, так і загальні продукти для чоловіків та жінок.

 

Спортхарч для спортсменів - переваги використання

Спортивні добавки не містять токсичних чи небезпечних компонентів та засвоюються набагато швидше, ніж натуральна їжа. Навіть для великих обсягів спорту харчування організму не потрібно витрачати на перетравлення зайву енергію.

М'язи піддаються постійному процесу катаболізму та анаболізму. Анаболізм – це коли амінокислоти використовуються для формування м'язів з подальшим збільшенням м'язової маси тіла. Катаболізм протилежний і відбувається, коли амінокислоти присутні в м'язах, використовуються для різних функцій в організмі, таким чином, м'язова маса втрачається. М'язове накопичення глікогену відбувається повільно, і м'язам потрібно близько 24 годин, щоб відновити виснажені запаси палива рівня спокою. Крім того, у спортивних добавках є амінокислоти, макро- та мікроелементи, вітаміни, нутрієнти, що дозволяють досягати результатів ще швидше.

Види та особливості спортивного харчування

Спорт піт включає безліч різновидів біологічно активних добавок, вибір яких залежить безпосередньо від поставлених цілей.

Найбільш поширені групи:

  • Протеїн. Протеїнові добавки завоювали популярність у спортсменів як підвищення здатності їх організму розвивати і підтримувати скелетні м'язи. Білок є одним із трьох основних компонентів раціону людини, поряд з вуглеводами та жирами. Добавки заповнювати будь-які дефіцити білка, які можуть виникнути після особливо тяжкого тренування.
  • Гейнер. Добавки містять високий відсоток вуглеводів та білків, а також безліч різновидів вітамінів та мінералів. Це калорійний продукт, який може забезпечити близько 1000 калорій на порцію, що є актуальним для спортсменів, що набирають масу. Вони також містять жири та інші важливі інгредієнти для збільшення ваги та м'язів, такі як креатин, глютамін або амінокислоти.
  • Креатин. Це природна амінокислота, що міститься у м'язових клітинах і допомагає м'язам створювати енергію під час інтенсивних тренувань. Креатин широко використовується важкоатлетами та спортсменами у вигляді порошкоподібних добавок з метою нарощування м'язової маси, збільшення сили та покращення спортивних результатів. Він також покращує м'язову витривалість та дозволяє підвищити навантаження.
  • амінокислоти. Амінокислоти відомі як будівельні блоки білка, що мають вирішальне значення при нарощуванні або підтримці м'язової маси. Амінокислоти потрібні не тільки бодібілдерам, а й тим, хто займається спортом та активною повсякденною діяльністю. 3 з 9 незамінних амінокислот – лейцин, ізолейцин та валін – становлять 35% м'язового білка. Ці три ключові гравці - амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (BCAA), і вони особливо важливі.
  • Жироспалювачі. Втрата ваги найкраще досягається за рахунок поєднання вправ та харчування. Харчові спортивні добавки для прискорення жиросжигания, націлені на енергетичний метаболізм макронутрієнтів (основних поживних речовин).

Також до категорії спортпіта відносяться замінники харчування, батончики та гелі, а також добавки для підвищення рівня гормонів.

Магазин спортивного харчування – АтлетМаркет

Найкраще спортивне харчування представлене в багатьох категоріях в інтернет-магазині «АтлетМаркет».

На сайті можна знайти наступні спортивні продукти в широкій різноманітності:

  • безліч популярних якісних добавок, зокрема, гейнери (високобілкові та високовуглеводні), протеїни (рослинні та тварини), амінокислоти, креатин, жироспалювачі та іншу продукцію;
  • комплекси спортивних добавок, які приймаються до/після тренування та дозволяють підвищити результативність заняття та швидше відновитися;
  • енергетики, ізотоніки, замінники живлення, протеїнові батончики;
  • біологічно активні добавки, вітаміни та вітамінні комплекси на основі натуральних інгредієнтів.

Крім того, сайт спортивного харчування надає клієнтам можливість вибрати аксесуари (шейкери, сумки, спортінвентар, пояси атлетичні, рукавички та багато іншого), а також жіночий та чоловічий спортивний одяг.

Спортхарч тільки перевірених брендів

Інтернет-магазин спортивного харчування надає високоякісні спортивні добавки та іншу продукцію від провідних виробників із Європи, США, України та інших країн.

Це, зокрема, такі відомі бренди:

  • Biotech (США);
  • Optimum Nutrition (США);
  • Olimp (Польща); 
  • Ostrovit (Польща);
  • Scitec Nutrition (Угорщина);
  • Athlete Genetics (США);
  • BSN (США);
  • Universal Nutrition (США) та інші виробники.

В асортименті представлені як недорогі продукти та препарати, так і преміальне спортивне харчування. Кваліфіковані менеджери допоможуть підібрати підходящий варіант для кожної мети за ціною, що відповідає бюджету.

Рекомендації щодо вибору спортивного харчування

Спортивна їжа підходить широкій спортивній аудиторії, але має підбиратися відповідно до індивідуальних цілей. Вона ділиться втричі категорії: зниження ваги, набір м'язової маси, поліпшення здоров'я. Оптимальним варіантом для новачка при наборі м'язової маси стане комбінація креатину, гейнера, амінокислот і протеїну, що швидко засвоюється. У разі схуднення гейнер та креатин варто виключити, а додати вітамінно-мінеральний комплекс та L-карнітин.

Поради щодо застосування

Найкращий магазин спортивного харчування «АтлетМаркет» рекомендує уважно читати інструкцію від виробника перед застосуванням та враховувати поточний стан здоров'я спортсмена. Перед вибором спортивного харчування важливо отримати кваліфіковану консультацію людям із захворюваннями серця, нирок, печінки, ШКТ, вагітним та годуючим жінкам, а також підліткам до 18 років. 

Якщо ви відчуваєте складнощі при покупці спортивного харчування під Ваші цілі та потреби, зверніться за безкоштовною консультацією до експертів «АтлетМаркета».

Купити спортивне харчування у Києві та Україні

Магазин спортивних добавок «АтлетМаркет» пропонує великий вибір корисних продуктів для спортсменів, які захоплюються бодібілдінгом, фітнесом, бігом та іншими видами спорту. Замовити спортивне харчування можна в Київ, Харків, Дніпро, Львів, Одесу, Миколаїв, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Чернівці, Тернопіль, Хмельницький, Вінницю, Чернігів, Житомир, Черкаси, доставка в будь-яке місто України. У Києві є безкоштовна доставка кур'єром, а також працюють 8 стаціонарних магазинів (пункти самовивезення). Компанія надає низькі ціни, регулярні знижки та акції, що дозволяють ще дешевше придбати якісне спортивне харчування та іншу спортивну продукцію. Товар на сайті представлений у широкому асортименті: фасувань, брендів, смаків, різновидів. 

Купуйте спортивне харчування у Києві та Україні за вигідною ціною в «АтлетМаркет» прямо зараз і вже завтра Ваш шлях у світі спорту буде простішим та ефективнішим!